Opleiding Administratief Medewerker

Opleiding Administratief MedewerkerBen je op zoek naar een nieuwe opleiding en lijkt jou de opleiding administratief medewerker wel iets? Dan is het verstandig om te kijken wat zo’n opleiding inhoudt, waar je deze kunt volgen, wat de kosten ervan zijn en natuurlijk wat voor toekomst je tegemoet kunt gaan met zo’n opleiding.

Bij al deze vragen willen wij jou dolgraag helpen. Mocht je er alsnog niet uitkomen, laat jouw vraag dan achter op deze pagina: Vragen over Administratief Medewerker!

Bedrijfs- of Financieel Administratief Medewerker?

Administratief Medewerker is natuurlijk een algemene term, die eigenlijk twee richtingen en niveau’s samenbrengt. Namelijk de opleiding bedrijfsadministratief medewerker en de opleiding financieel administratief medewerker. Voor meer informatie over beide opleidingen, klik je op de links.

Wat houdt deze opleiding in?

Tijdens de opleiding krijg je met een boel afwisselende vaardigheden te maken. Zo leer je tijdens de opleiding naast de theoretische punten, ook belangrijke praktische vaardigheden. Een van deze vaardigheden is uiteraard het gebruik van de computer. Bij sommige scholen krijg je zelfs een laptop tot je beschikking, bij de andere scholen zul je het moeten doen met een computer die door iedereen gebruikt mag worden.

Het voordeel van deze opleiding, is dat er vaak geen of een lage vooropleiding vereist is en je dus snel aan de slag kunt!

Werken of verder studeren?

Zodra je de opleiding gevolgd hebt en je bent geslaagd. Dan kun je dus officieel aan de slag als administratief medewerker. Het voordeel van deze opleiding is dat er bijna altijd wel werk te vinden is. En dat komt, omdat er in vele branches continue gezocht wordt naar kwalitatieve medewerkers op administratief gebied. Dit houdt in dat je op vele vacatures kunt reageren en dus zo snel mogelijk aan het werk kunt.

Maar je zou ook kunnen kiezen voor een van de vervolgopleidingen zoals secretaresse, financieel administratief medewerker, commercieel administratief medewerker of zelfs medewerker projectadministratie. Dus zodra je klaar bent met deze opleiding, zijn er nog zat mogelijkheden om aan direct geld te verdienen en een baan te nemen, of nog lekker even door te studeren. En die keuze ligt bij jou!

Waar de opleiding volgen?

Als je eenmaal zeker weet dat je deze opleiding wil gaan volgen en later als administratief medewerker aan de slag wil gaan, dan is het belangrijk om te kijken bij welke school of studiegever je deze opleiding wilt gaan volgen. Hier kunnen namelijk nogal wat verschillen in zitten. Wij hebben de meeste scholen verzameld, waarbij je de opleiding kunt volgen. Klik op jouw provincie, jouw voorkeur en kijk wat deze school voor jou kan betekenen en wat anderen hier van vonden!

Opleiding bedrijfsadministratief medewerker volgen

Hieronder zie je de locaties waar je de niveau 2 opleiding bedrijfsadministratief medewerker kunt volgen.

Groningen Flevoland Zuid-Holland
Friesland Gelderland Zeeland
Drenthe Utrecht Noord-Brabant
Overijssel Noord-Holland Limburg

Opleiding financieel administratief medewerker volgen

Hieronder zie je de locaties waar je de niveau 3 opleiding financieel administratief medewerker kunt volgen.

Groningen Flevoland Zuid-Holland
Friesland Gelderland Zeeland
Drenthe Utrecht Noord-Brabant
Overijssel Noord-Holland Limburg

Graag zien we jouw reactie tegemoet.
Daarnaast, wat vind jij van deze opleiding: [ratings]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>